home24 - Meubles online kopen
99 resultaten voor

KerstdecoratieSfeervolle feestdagen met kerstdecoratie

Als de dagen weer langer worden en december nadert, wordt het tijd om je interieur aan het winterseizoen aan te passen. Dat begint met adventskransen, maar ook andere kerstversiering mag natuurlijk niet ontbreken. Bij home24 vind je kerstversiering en alles wat je nodig hebt om je huis in een warme wintersfeer om te toveren.

Een thema bij je kerstversiering

Houd je van traditionele kerstdecoratie die bestaat uit een mooi opgetuigde kerstboom met rode, zilveren of gouden kerstballen? Deze kleuren van de kerstboomversiering geven warmte aan je woonkamer en hebben van nature een gezellige uitstraling. Maar je kunt uiteraard ook voor andere ornamenten kiezen om je kerstboom te versieren.

Wissel de kerstversiering eens af en kies voor kerstboomhangers in een bepaald thema. Denk aan de natuur met ornamenten in de vorm van vogels of hang je boom vol met hartjes voor een liefdevol thema. Of neem kleur als uitgangspunt en ga voor een bonte kerstboomdecoratie van kerstballen in verschillende kleuren en van diverse materialen.

Gezellige kerstverlichting

In je kerstboom mogen de kerstlampjes natuurlijk niet ontbreken. Maar met lichtsnoeren voor kerst zorg je voor nog veel meer gezelligheid. Je decoreert je muur er bijvoorbeeld mee, of je hangt het om de lijst van de spiegel. Als het buiten donker wordt en je de gordijnen sluit, doe je, naast de gewone binnenverlichting, deze kerstverlichting aan.

Bij home24 vind je ook energiezuinige led-kerstverlichting. Dit zijn bijvoorbeeld led-lichtsnoeren voor kerst die je in de boom hangt. Deze passen bovendien in iedere kamer in huis die je feestelijk wilt aankleden. Dus ook de tienerkamer kan helemaal in kerstsfeer gedompeld worden met leuke ijspegelverlichting. 

Wil je de kerstlichtjes op je terras of bij je balkonmeubels ophangen? Houd er dan wel rekening mee dat je daarvoor speciale kerstverlichting voor buiten moet hebben. De kerstverlichting voor binnen is vaak niet bestand tegen water.

Volop creativiteit met kerstdecoratie

De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos voor het decoreren van je huis voor de feestdagen. Zeker als je kijkt naar het brede assortiment van home24. Veel sierelementen kunnen in de kerstboom gehangen worden. Maar het staat ook mooi om de verschillende decoraties over je woonkamer te verspreiden, voor een extra feestelijk geheel.

  • Kerststerren. Deze siersterren zijn gemaakt van kunststeen of rotan. De sterren schitteren je tegemoet en zijn dus perfect als kerstdecoratie.
  • Kerstengel. Een kerstengel mag natuurlijk niet ontbreken als decoratie. Ga voor een set van traditionele engelen of kies een moderne variant in de vorm van kerstelfen.
  • Kerstkabouters. De kerstkabouter kun je eigenlijk de hele winter laten staan. Voeg daar nog een bijpassende eekhoorn en een paar uilen aan toe voor een compleet wintertafereel.
  • Kerststal. De kerststal is de blikvanger van je woonkamer. Richt je vitrinekast niet alleen in met de stal, maar vul het aan met sfeervolle elementen als houten dennenbomen en rendieren.

Bij de kerst hoort ook een feestelijk gedekte tafel. Kies een tafelkleed in dezelfde kleur als je kerstdecoratie. Het servies en de glazen pas je ook voor de gelegenheid aan. Denk aan een kleurrijk servies en glazen in dezelfde tint. Serveer het eten niet vanuit de pan, maar maak gebruik van dekschalen.

Voor nog meer sfeer aan tafel zet je een paar kaarsen neer met een winterse decoratie of in een gekleurde kandelaar. Wil je liever geen brandende kaarsen op tafel hebben, maar zoek je wel de gezelligheid van dit type verlichting? Kijk dan eens naar de led kaarsen van home24. Deze zijn verkrijgbaar als stompkaarsen en waxinelichtjes. Verdeel de kaarsen over de tafel of groepeer ze op een rond plat bord. Met een paar kerstballen of kunstbloemen erbij maak je de aankleding van je kersttafel helemaal compleet.
Klanten beoordelen home24 met 4,0 van de 5 sterren

gebasseerd op 3,893 reviews.

Download nu de home24-app


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.