home24 - Meubles online kopen
12 resultaten voor

Hoge keukenkastenHaal meer uit je keuken met hoge keukenkasten

Snel veel extra opbergruimte scheppen in je keuken? Een hoge keukenkast biedt uitkomst. Je kunt de volledige hoogte van je keuken optimaal benutten voor alles wat je in de keuken nodig zou kunnen hebben zoals borden, glazen, potten en pannen. Natuurlijk kun je een hoge keukenkast ook heel goed gebruiken als voorraadkast. Kies je voor glazen deuren en sfeervolle kastverlichting? Dan is een hoge keukenkast ook heel geschikt om je mooiste servies uit te stallen.

Hoge keukenkasten voor inbouwapparatuur

Een veelgebruikte toepassing voor hoge keukenkasten is het herbergen van keukenapparatuur zoals een oven of koelkast zodat een strak uiterlijk ontstaat en de apparatuur vaak ook aan het zicht wordt onttrokken.

Inbouwkast oven

Het inbouwen van een oven in een hoge keukenkast heeft als voordeel dat de oven zich niet onder het fornuis bevindt, zoals vaak het geval is. In een hoge inbouwkast is de oven wat hoger geplaatst: dat is beter voor je rug en kleine kinderen kunnen zich niet branden aan de hete deur. Als je van plan bent een inbouwkast en inbouwoven te kopen, zorg er dan voor dat je de beschikbare ruimte vooraf goed opmeet en ook dat de afmetingen van de kast en oven overeenstemmen.

Inbouwkast magnetron

Een inbouwkast voor de magnetron is vergelijkbaar met een inbouwkast voor de oven. Als je oven en magnetron ook nog dezelfde afmetingen hebben, kun je twee dezelfde kasten naast elkaar in de keuken plaatsen. Met een magnetron kun je gemakkelijk en snel voedingsmiddelen of complete maaltijden ontdooien of verwarmen. In plaats van de magnetron op het aanrecht te laten staan, kun je deze in de kast plaatsen. Zo heb je meer ruimte op het aanrecht.

Inbouwkast koelkast

Een inbouwkast voor de koelkast heeft een deur in dezelfde stijl en kleur als de andere keukendeurtjes, waarmee je de onafgewerkte voorkant van je inbouwkoelkast netjes afdekt. Zo ontstaat een mooie, uniforme uitstraling in de keuken. Het bespaart ruimte en zorgt voor een strakke afwerking in de stijl die jij mooi vindt. Het is belangrijk om de afmetingen van de keukenkast te controleren voordat je een koelkast aanschaft. Een smalle hoge koelkast past goed bij je hoge inbouwkast.

Hoge apothekerskast in de keuken

Naast hoge keukenkasten voor keukenapparatuur zijn er ook hoge voorraadkasten te koop. Een apothekerskast is dan een heel populaire en ruimtebesparende mogelijkheid. Apothekerskasten zijn oorspronkelijk speciale kasten die in apotheken worden gebruikt om medicijnen op te bergen. Ze hebben ook labels of etiketten op de lades. Zo kun je snel vinden wat je nodig hebt. Ook hoge keukenkasten met een vergelijkbaar uittreksysteem zijn bekend onder de naam apothekerskast. Apothekerskasten zijn vaak smalle maar diepe kasten met een uittreksysteem dat het mogelijk maakt veel kleine spulletjes of voorraden op te bergen. Met een paar handige keukenorganizers zoals een kruidenrekje kun je de apothekerskast gemakkelijk organiseren. Kies bijvoorbeeld voor handige kruidenpotjes of voedselcontainers. Een apothekerskast kan onderdeel zijn van een complete keuken maar je kunt natuurlijk ook een losse apothekerskast aanschaffen, bijvoorbeeld een smalle apothekerskast van 30 cm om een leeg stuk op te vullen.
Klanten beoordelen home24 met 4,0 van de 5 sterren

gebasseerd op 3,893 reviews.

Download nu de home24-app


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.