home24 - Meubles online kopen
5 resultaten voor

Smart-home-verlichtingSmart lampen voor in je huis

Lampen spelen een belangrijke rol in ons interieur en indirecte verlichting is in deze tijd niet meer weg te denken. Bijna alles wordt geautomatiseerd en gebruiksvriendelijk gemaakt, en zo ook de binnenverlichting. Hoe lekker zou het zijn als je vanuit je relaxte stoel je lampen naar wens aan kan passen. Vind je ze te fel staan? Dan zet je ze iets minder fel. Of heb je juist meer licht nodig? Met onze dimbare lampen kan het! En met onze slimme verlichting kan nog veel meer! Hoe en wat? Dat lees je in dit artikel. Lees dus snel verder!

Bedien je slimme lampen

De slimme verlichting die je bij home24 koopt, kun je verbinden met je smartphone via Bluetooth of wifi. Daarom wordt de smart lamp ook wel een wifi-lamp genoemd. Bij home24 vind je een ruim assortiment van dit soort lampen in allerlei verschillende stijlen. We bieden losse LED lampen die je in een fitting kan draaien aan, maar je kunt er ook voor kiezen om voor een led-inbouwlamp, wandlamp of hanglamp te gaan. Let er wel op dat je de juiste fitting koopt, zodat de lamp ook past.

En wat ook leuk kan zijn, is om led-strips in je kamer te gebruiken. Dit kun je doen om sfeer in je huis aan te brengen, maar ook om lichteffecten achter je TV te krijgen. Door licht achter je TV te laten schijnen, kun je contrast creëren. Dit heeft als gevolg dat je je beter kan concentreren op het volgen van je programma of favoriete serie. De strips zijn flexibel en eenvoudig te bevestigen. Ook kun je ze naar behoefte eenvoudig korter maken.

Voor de smart lampen heb je de keuze uit verschillende materialen, zoals metaal, plastic, en glas. Ook is er een ruim aanbod wat betreft de kleur van de lamp. We hebben lampen met warm geel of wit licht die in allerlei verschillende kamers gebruikt worden, maar ook lampen die diverse kleuren licht kunnen geven. Zo is er voor elke kamer wel een leuke smart lamp te verkrijgen bij home24. 

Slimme verlichting bedienen met je stem

Als kers op de taart is de smart lamp niet alleen te verkrijgen als een lamp met afstandsbediening. Veel van onze smart lampen ook met je stem te bedienen. Deze functie werkt via de spraakassistent. Hiervoor koppel je de lamp aan je smart home systeem en je kunt vervolgens je lamp met je stem harder of zachter laten schijnen of aan-en uitzetten zonder dat je ook maar moet opstaan uit je fauteuil! Let er wel op dat je spraakassistent-systeem compatibel is met de lamp, anders werkt het niet.

Koop meerdere lampen in een keer

Bij home24 vind je enkele smart led lampen ook in sets. Dit kan bijvoorbeeld drie lampen in een pakket zijn. Onze lampen gaan lang mee, maar het is natuurlijk heel handig als je gelijk een nieuwe lamp bij de hand hebt als hij er onverhoopt toch ineens mee op houdt. Het is ook mogelijk om de drie lampen tegelijkertijd in je kamer op te hangen en ze alle drie aan dezelfde smartphone te verbinden. Zo profiteer je nog meer van je slimme lampen!

Het bestellen bij home24 is erg makkelijk, en kan heerlijk vanuit je eigen huis. We bieden naast slimme lampen ook nog allerlei andere producten voor een optimale verlichting, zoals accessoires voor lampen of verlichting voor buiten om heerlijk tijdens de zomeravonden nog wat langer in je tuin te zitten. Niet alleen binnenverlichting is belangrijk voor je huis, maar ook buitenverlichting. Voornamelijk omdat het de functionaliteit van je buitenruimtes vergroot. Als je een oprit, een loopbrug of een ander gebied hebt dat vaak wordt vergeten, kan buitenverlichting je helpen deze ruimte te benutten en weer functioneel te maken.
Klanten beoordelen home24 met 4,0 van de 5 sterren

gebasseerd op 4,012 reviews.

Download nu de home24-app


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing. Je kunt je cookie-instellingen hier wijzigen.