home24 - Meubles online kopen
40 resultaten voor

Scandinavische bijzettafelsDe bijzettafel in Scandinavische stijl

De Scandinavische bijzettafel brengt herinneringen terug aan je laatste vakantie in Zweden, ook al ben je er nog nooit eerder geweest. Dit wordt verzekerd door het stijlvolle ontwerp van witte platen en heldere houtsoorten. Een aangename lichtheid in uw woonkamer is bijna voorgeprogrammeerd. De woonkamertafel straalt door zijn indrukwekkende veelzijdigheid.

De Scandinavische woonkamer tafel: dubbel zo waardevol

De Skandi bijzettafel creëert twee basisstemmingen. De ene is de gezellige landhuissfeer en de andere is de moderne chique. Als je voor zo'n klein meubelstukje kiest, maakt het niet uit of je een liefhebber bent van idyllisch wonen of van stedelijke flair.

De Scandinavische salontafel in een gezellige stijl is ideaal naast een grote uitnodigende bank, ook in lichte kleuren. Des te leuker is het om losse contrasten op te zetten. U kunt dit doen op de bank met veel woontextiel. Plaats dekens en kussens in verschillende nuances. U kunt dezelfde hoeveelheid humor aan de tafel besteden. Betoverende woondecoraties kunnen hier hun plaats vinden; van de vaas tot de kandelaar en de fotolijst.

De bijzettafel in Scandinavische stijl overtuigt zoals vermeld ook door zijn bijzondere coolness. Naast een grijze 3-zits of eenvoudige maar elegante fauteuils is de woonkamer niet minder effectief. Dat heeft het te danken aan zijn minimalistische vormgeving en heldere vormen. Als je van een studio of loft sfeer houdt, is dit een echte must-have.

De Scandinavische salontafel als retro blikvanger

Wat de Scandi bijzettafel betreft, is er echter nog een derde variant. Mogen we je meenemen naar de jaren 70? Het kleine tafeltje wordt opnieuw geïnterpreteerd, laten we zeggen als futuristisch. Het enige wat je nu nog moet doen is de retro look van het meubel combineren met kleurrijke details. Originele tapijten op de vloer, misschien zelfs van imitatiebont. Charmante stoelen zoals draaistoelen en poefs. En natuurlijk is de legendarische lavalamp een must-have. Vind nog meer inspiratie in onze onlineshop.
Klanten beoordelen home24 met 4,0 van de 5 sterren

gebasseerd op 3,893 reviews.

Download nu de home24-app


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.