Shop the look

We love: een bonte verzameling kussens

Kussens zijn de perfecte accessoire om een saaie bank of een somber bed een hippe make-over te geven. Het zijn elementen van stijl, echte eye-catchers en hoofdsteunen inéén!

Kussens in alle vormen en kleuren maken je huis nog knusser

2015 is het jaar van de kussens! Niet alleen de grote eettafel en de designer bank zijn populair, maar ook de knuffelige accessoires zien we overal terug. Op de bank, op bed en zelfs op de vloer in oriëntaalse stijl.

CREËER JE EIGEN OASE

Modern vilt, klassiek katoen, stevig jute, luxe kasjmier, zachte wol of stijlvol fluweel: kussens vind je dit jaar in allerlei soorten textiel-, kleur- en patroonvariaties.

Ga voor een bonte verzameling kussens en combineer verschillende patronen en materialen. Alles past, alles mag. Let er echter wel op dat de kleuren van de patronen in de verschillende kussens terugkomen. Zo zorg je voor een samenhangend geheel. Geometrische prints in Scandinavische look zijn dit jaar bijzonder geliefd.

ELEGANTE ACCENTEN

Met de hand geborduurde kussens met kleuren en patronen van vreemde culturen zorgen voor een kosmopolitische flair in huis. De exotische bloemenmotieven zijn afhankelijk van de stijl van het land en variëren van creatieve waterverfprints tot oversized patronen.