Styles & Stories

Kollected by Johanna Klum: de winter look

De herfstcollectie van Johanna Klum verschilt vooral qua kleuren veel van de zomercollectie. In tegenstelling tot de vorige collectie worden nu donkere, decente tinten gecombineerd met gezellige materialen, die ons voorbereiden op de onbehaaglijke tijd van het jaar. Tegelijkertijd vullen meubels en accessoires elkaar aan, zodat je je items uit de zomercollectie heel makkelijk met die uit de herfstcollectie kunt combineren.

 

Een goed duo: elegante grijstinten en stralend koper

Voor de herfstcollectie koos Johanna vooral voor elegante grijstinten van antraciet tot lichtgrijs, winters zwart en koperen accessoires voor glanzende effecten. Met afzonderlijke plaids en kussens, die ons door hun prints aan een bos in herfstkleuren laten herinneren, kun je romantische accenten zetten.
 

 ONZE FAVORIETE LOOK VOOR DE DONKERE TIJD VAN HET JAAR

 

 

Het resultaat van de meubels en accessoires die qua vorm en kleur perfect op elkaar afgestemd zijn, is een gezellige zithoek met een moderne en decente Scandinavische look.

Door de terughoudende stijl kun je elk afzonderlijk item heel goed in je huidige stijl van je woning integreren en je zult zien dat het perfect past.

 

Ideale combinatie: items uit de zomer- en herfstcollectie

De accessoires zijn ook uitstekend geschikt als cadeau. Wie nu dus al nadenkt over het perfecte kerstcadeau voor de beste vriendin of moeder, vindt dat misschien bij kollected. Wie is er tijdens natte en koude dagen ten slotte niet blij met zachte kussens en plaids of vazen en schalen van elegant koper?

 

Scandinavische retro look – gezellig en modern