Accessoires

Trendy: kleine bijzettafels maken een grote indruk

beistelltisch_header-960x480

De bijzettafel is een accessoire met niet alleen ruimte voor je drankjes of tv-gids, maar kan ook dienst doen als podium voor je mooiste decoraties! Vazen, kaarsen en planten komen op deze kleine tafels goed tot hun recht. Zo kan een bijzettafel een kleurrijke indruk achterlaten in een ruimte, of dankzij het opwindende design of materiaal uitgroeien tot een spannende sculptuur in je woning. Wanneer je je bijzettafel de juiste rol geeft, kun je van elke ruimte wat spectaculairs maken!

Materiaalmix

Bijzettafels kunnen echte kleine kunstwerkjes zijn. Geometrische designs en de mix van verschillende materialen als metaal met glas of hout maken deze tafels tot echte eyecatchers. Naast de bank, het bed of zelfs de badkuip zien ze er uit als kleine design objecten en doen tegelijjkertijd dienst als praktische opbergruimte.

Met een unieke bijzettafel haal je ook meteen een echte blikvanger in huis

Kleur bekennen

Ze zijn klein, makkelijk te hanteren en eenvoudig te verplaatsen en combineren: Bijzettafels zijn hét stijlicoon om echte interieurtrends te zetten. Hiermee haal je snel een hip meubelstuk in huis, zonder dat je gelijk je complete woning hoeft te verbouwen. Een tafeltje in een knalkleur fleurt zelfs de oudste zithoek nog op. Wat kleuren betreft, zijn de mogelijkheden van bijzettafels grenzeloos!

Perfect gearrangeerd

Bijzettafels kunnen uitstekend worden gebruikt voor het arrangeren van accessoires en gebruiksvoorwerpen.

Eyecatcher: decoratie arrangeren op bijzettafels

Tip: creëer diepte door voorwerpen van verschillende formaten achter elkaar te zetten. Een bos boemen op de achtergrond, kleine schaaltjes op de voorgrond en hiertussen bijvoorbeeld mooie kaarsen zijn hier uitermate geschikt voor.