Shop the look

KiYDOO smart – de collectie, die zich aan jouw leven aanpast

Leef je in de stad en heb je een kleine woning of appartement? Heb je opbergruimte nodig, maar wil je geen compromissen sluiten wat betreft het design? Dan hebben wij precies waar je naar op zoek bent: KiYDOO smart! !

 

Deze elegante en moderne collectie bestaat uit meubels waarmee je elke vierkante meter van je woning optimaal kunt benutten, zonder compromissen aan te hoeven gaan betreffende de combinatiemogelijkheden met andere inrichtingsstijlen. Door het terughoudende design en het neutrale wit zijn deze meubels bescheiden en tijdloos en gaan net zo goed samen met de Scandinavische, als met een moderne of landelijke stijl!

 

Perfekt ingericht met KiYDOO smart

De meubels van KiYDOO smart zijn dusdanig ontwikkeld, dat ze zich aan de meest uiteenlopende woonruimtes kunnen aanpassen. Wonen, slapen, eten én werken in een ruimte? Geen probleem! Wij stellen je onze drie lievelingsstukken uit deze serie voor, die echte (opberg-) wondertjes genoemd kunnen worden.

 

De (eigen) accu opladen

Het matras verdwijnt in het bedframe, waardoor niet alleen een slaapeiland ontstaat, maar ook extra opbergruimte wordt gecreëerd. Naast de opbergruimte onder en boven het bed, bevindt zich aan de zijkant van het hoofdeinde een praktische USB-aansluiting voor het opladen van je smartphone. Voorbij is de tijd dat je je in twintig bochten moest wringen om van je bed bij je stekkerdoos te kunnen!

Met behulp van schuifdeuren verberg je je opbergruimte onder het bed

Flexibel werken

Bureau en sideboard in één! Binnen een beweging klap je het tafelblad uit en zo creëer je binnen een handomdraai extra werk- en opbergruimte. En wanneer er niet veel te doen is, maar je toch meer plek nodig hebt, heb je een elegant sideboard.

 

Twee ladekasten en vier open vakken bieden veel plek

In een handomdraai

Met maar één draaibeweging past de vlakke tafel zich aan je wensen aan. Aan de ene kant kun je je kleine spullen in de lades laten verdwijnen, terwijl de kleine kast aan de andere kant voldoende ruimte biedt voor je tijdschriften en boeken. Of andersom – precies zoals jij het wilt! Is het kastje rommelig, dan draai je die kant simpelweg naar binnen! Door het strakke oppervlak kun je de salontafel bijvoorbeeld met vazen en kaarsen decoreren, want qua stijl zijn de mogelijkheden grenzeloos.

 

De vierkante salontafel heeft een terughoudend design, maar is tegelijkertijd een indrukwekkende aanwezigheid
De hybride meubels van KiYDOO zijn niet alleen super praktisch, maar laten zich dankzij hun compactheid ook eenvoudig verplaatsen en transporteren! Een verhuizing met KiYDOO is dan ook een appeltje en een eitje.

 

De mobiele garderobekast met spiegeldeur biedt de mogelijkheid je kleren stofvrij op te bergen.