home24 - Meubles online kopen
636 resultaten voor

BuitenwandlampenBuitenwandlampen geven meer dan licht

Een muur in je tuin, een hoog tuinhek, het is eigenlijk gemakkelijk om je tuin zomer en winter gezelliger te maken. Verlichting op de juiste plekken maakt je tuin aantrekkelijker om in te zitten, maar ook veiliger. En juist die hoge wat kale plekken op een muur of een schutting zijn bij uitstek geschikt voor een mooie buitenwandlamp. Bij home24 vind je een uitgebreide collectie buitenwandlampen die je tuin doen stralen. Of je nu op zoek bent naar een romantische lantaarn, een strakke, moderne buitenspot of bijna onopvallende accentverlichting.

Wandverlichting voor buiten

Je tuin is een verlengstuk van je huis. In de zomer, wanneer je er heerlijk kunt zitten, in de winter om van binnenuit naar te kijken en af en toe doorheen te wandelen. Alleen, zodra het donker wordt, wat blijft er dan nog over? Een wandlamp voor buiten zorgt ervoor dat je de mooie stukken in je tuin kunt accentueren. Ook met buitenvloerlampen zet je je tuin in elk jaargetijde in een sfeervol licht. Andere items die je tuin gezelliger maken, zijn een tuinstoel of een hoek met mooie planten. En als je mooie tuindecoratie hebt, geniet je er langer en meer van door een buitenlamp aan de wand. Zo kun je niet alleen overdag, maar ook tijdens zwoele zomeravonden als het donker is lang buiten genieten.

Een veilig gevoel met wandlampen voor buiten

Sfeer is belangrijk, maar veiligheid ook. En goede verlichting buiten draagt daar veel aan bij. Voor jezelf natuurlijk. Als je in de avond of nacht naar buiten wilt, wil je niet struikelen over achtergelaten speelgoed of een verdwaalde tuinstoel. Padverlichting kan daarbij helpen. Bovendien zie je met een wandlamp buiten met sensor ook nog eens beter hoe je tuin erbij ligt. Hierdoor kun je zelf ook 's avonds en 's nachts veilig naar buiten.

Daarnaast schrik je mensen die niets in je tuin te zoeken af met verlichting. Een muurverlichting buitenwandlamp zorgt ervoor dat iemand met verkeerde bedoelingen volop zichtbaar is. En dat is nu precies wat inbrekers niet willen!

Een buitenwandlamp voor elke tuin

Geen mens is hetzelfde en ook een tuin is bij iedereen anders. Van strakke tuinen met overwegend tegels, bestrating en bloembakken tot speelse, natuurlijke tuinen waar grasveldjes en bloemperken naadloos in elkaar over gaan. Met mooie plekjes waar je heerlijk kunt zitten in een loungemeubelset of een eetgroep waar je samen met vrienden en familie kan genieten van een lekkere maaltijd. En bij al die verschillende tuininrichtingen heeft Home24 een bijpassende lamp

Een wandlamp buiten zwart past bijvoorbeeld perfect in een strakke tuin. Een romantische tuin kan een mooie klassieke lantaarnvormige lamp gebruiken. Tuinverlichting in de voor- en achtertuin heeft ook verschillende gebruiksmomenten. In de voortuin kies je misschien voor een verlicht huisnummer, of een waterdichte buitenlamp met sensor die ervoor zorgt dat bezoek niet in het donker naar je voordeur moet zoeken. Terwijl in de achtertuin de verlichting juist meer sfeerverlichting is. Een up-down-light voor buiten zorgt daar bijvoorbeeld voor een mooie indirecte verlichting.

Licht in de tuin is van belang, voor sfeer en veiligheid. Maar net als in je interieur hoeft je verlichting echt niet saai of eenvormig te zijn. De tuinverlichting van home24 komt daarom in allerlei vormen, kleuren en maten. Eén ding is wel hetzelfde bij al onze tuinverlichting. Of het nu solarverlichting, ledverlichting of een meer klassieke gloeilampverlichting is, al onze lampen zijn speciaal bedoeld voor buiten. Dus spatwaterdicht en bij regen en nattigheid veilig te gebruiken.

home24 heeft ook nog volop andere lampen voor buiten, van plafondlampen en inbouwverlichting tot buitenspots. Deze zijn allemaal naadloos te combineren met onze buitenwandlampen. Zo krijgt je tuin precies dat beetje extra voor het genieten van lange zomeravonden.
Klanten beoordelen home24 met 4,1 van de 5 sterren

gebasseerd op 4,119 reviews.

Download nu de home24-app


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing. Je kunt je cookie-instellingen hier wijzigen.