Shop the look

Trendkleur Marsala

marsala_header-960x480

Marsala: de naam alleen al klinkt veelbelovend. Marsala verwijst niet alleen naar een havenstad in Sicilië, maar ook naar de likeurwijn die daar geproduceerd wordt. Haar glinsterende kleur met hinten van bruin, bordeauxrood, amber en koper is door de Amerikaanse fabrikant Pantone tot trendkleur van het jaar verkozen. Waarom dat zo is, is eenvoudig te verklaren: Marsala is warm en aards, niet opdringerig en toch erg speciaal.

SHOP ONZE LIEVELINGSITEMS

Ondanks zijn speciale uitstraling is het niet de bedoeling om halsoverkop al je oude meubilair de deur uit te doen en van je inrichting een oase van Marsala te maken. Enkele in het oog springende accenten zijn al genoeg om een warme, knusse sfeer in huis te brengen.

Marsala in een industrieel jasje

Kies bijvoorbeeld voor een baan of vlak op de muur en ontdek hoe deze schitterende toon je meubels in een nieuw licht zet. Voor degenen die de trendkleur minder permanent in huis willen brengen, gaan voor subtiele accenten of een eyecatcher zoals een luie fauteuil in de kleur Marsala.

Stijlvolle elegantie: bloemen in marsala

Modern en minimalistisch of romantisch in country stijl: deze geliefde, populaire kleur past in elke ruimte. Eenvoudig te implementeren, goedkoop en effectief!