Shop the look

Inspiratie: cadeau’s voor liefhebbers van Scandinavische stijl

De decente Scandinavische stijl in combinatie met vrolijke kleuren en geometrische kleuren – daaruit bestaan onze tips voor cadeau’s in deze stijl. Je kunt ook kiezen voor een klein gebaar en bijvoorbeeld een eenvoudige, maar opvallende kaarsenhouder of een decoratief kussen met een fris zigzagpatroon cadeau geven. Of je gaat voor een item dat de inrichting toch net iets meer beïnvloedt: een klassieke Tripod-lamp of een eenvoudige, mooie bijzettafel.

 

 

Heb je een zwak voor Scandinavisch design? Dan zijn de meubels van het Deense design-duo Says Who zeker een goed idee! De twee Denen geven op een unieke manier een modern tintje aan noordse traditie en wij houden van de rechtlijnige vormgeving en de heldere kleuren van de collectie.

Bij Says Who staan hoogwaardige materialen, een perfecte afwerking en een hoge functionaliteit centraal. Voor tafels, stoelen, etc. maken ze gebruik van massief eikenhout, het materiaal voor gestoffeerde meubels is slijtvast en aangenaam tegelijk. Ieder afzonderlijk product laat zien dat het design de perfecte combinatie van creativiteit en duurzame kwaliteit is.