Shop the look

De Koning onder de Boxspringbedden: KINX

 

KINX is een bed met buitengewoon slaapcomfort. Terwijl traditionele boxspringbedden er nogal saai en lomp kunnen uitzien, is het design van KINX minimalistisch en modern. Door de vele combinatiemogelijkheden biedt KINX voor iedere slaapkamerstijl de passende sfeer.

 

 

KINX in de urban stijl

Wie droomt er niet van een groot loft met oneindig veel ruimte? Met KINX kun je het loftgevoel heel eenvoudig in huis halen: met dit luxe boxspringbed, kleine bijzettafels als nachtkastjes, bijpassende lampen en een sideboard met industriële look bijvoorbeeld, is je urban look klaar om in gebruik genomen te worden.

 

Scandinavian look

 

KINX kan prachtig met Scandinavische meubels en accessoires gecombineerd worden: kussens en plaids in natuurlijke, zachte kleuren, een witte bijzettafel met die kenmerkende schuine poten en een karakteristieke Scandinavische lamp op je nachtkastje maken deze look helemaal af.

 

KINX in Scandinavische stijl

Maar KINX kan ook een hele chique uitstraling hebben wanneer het op de juiste manier gecombineerd wordt: met klassieke stukken zoals een fluwelen poef, een bijpassende fauteuil en een eenvoudige lamp op een extravagante bijzettafel krijgt je glamourlook een geheel eigen karakter.

 

Herenhuisstijl

Chique omgeving: KINX in een herenhuislook