Styles & Stories

Color Forecast 2016: Off White

Kleurenpalet

Het is weer tijd om nieuwe, spannende trends voor het nieuwe jaar te ontdekken. Één favoriete kleur kunnen we al verklappen – in onze woning wordt het binnenkort heel licht. Off White is het parool voor 2016.

Vertaald heet de kleur oudwit, mat of gebroken wit. De verschillende tinten en nuances van natuurlijk wit zijn heel makkelijk te combineren. Off White in combinatie met koele tinten als zilver of blauw heeft een heel elegant effect, terwijl het met bruine of beige tinten een gezellige en uitnodigende sfeer creëert.

 

Elegant: klassieke gestoffeerde stoelen en een elegante wandtafel

Meubels in Off White

In de keuken kun je kasten in de natuurlijk witte kleur heel goed met donkere handgrepen, donkere vloeren en edel metaal combineren. Dat is elegant en tijdloos! In de woonkamer daarentegen hebben hout, balken en donkere stoffering in combinatie met meubels in oudwit een mooi, harmonisch effect.

 

Accessoires in Off White

Zacht beige, modern caramel en warm bruin, eggshell of goud passen perfect bij accessoires in Off White. Het zijn echte partners in crime voor je inrichting. Bijzonder mooi is de trendy kleur in de vorm van een lampenkap, vaas of als kerstbal voor volgend jaar.

 

Muren in Off White

Een zachte mintkleur, een krachtig grasgroen of een donker flessengroen passen heel goed bij de nuances in Off White. Zeer spannend: goudkleurige elementen als highlight. Dat heeft een elegant effect.

 

Zwart in combinatie met Off White heeft een klassiek en elegant effect

Off White is ook mooi als basis om een schril meubelstuk of accessoire in felle kleuren in scène te zetten. Het oudwit is rustgevend en geeft het meubel of accessoire genoeg ruimte om te stralen – dat is harmonisch en modern tegelijk.

Wij verheugen ons er al op om deze nieuwe kleurentrend uit te proberen en gaan nu eerst eens verf kopen. Dus: kwasten kopen en beginnen!

 

Meubels en accessoires in krachtig turquoise zetten kleurrijke accenten met het rustige Off White