home24 - Meubles online kopen
95 resultaten voor

Laagpolige vloerkledenLaagpolige vloerkleden voor elke kamer

Een laagpolig vloerkleed maakt je huiskamer gelijk een stuk gezelliger. Bovendien zorgt een laagpolig tapijt natuurlijk ook voor wat extra warmte in huis. Leg daarom een aantrekkelijk vloerkleed bij de bank en kies ook een mooi exemplaar voor onder de eettafel. Met een laagpolig vloerkleed onder je eettafel kun je bovendien een mooie scheiding aanbrengen tussen de eetkamer en het zitgedeelte. Maar ook in andere kamers kan een tapijt wonderen doen, inclusief de inkomhal van je huis. 

Kies een passend laagpolig vloerkleed

Voordat je een van onze laagpolige vloerkleden aanschaft, stel je jezelf de vraag hoe groot het tapijt moet zijn. Want je hebt hierin veel verschillende mogelijkheden bij home24. Wil je bijvoorbeeld een rond vloerkleed? Of geef je de voorkeur aan een vierkant vloerkleed waarmee je je kamer een strakkere look kunt geven. Ook de maat van het vloerkleed is belangrijk. Met een extra groot laagpolig kleed 200x300 kun je een bijzonder effect bereiken. Daarbij oogt zo'n kleed mooi ruimtelijk in je woonkamer. Heb je echter een kleinere kamer, maar wil je toch de warmte van een laagpolig vloerkleed? Dan kun je beter kiezen voor een lichte kleur. Leg deze niet naast maar onder de bank. Op die manier domineert het vloerkleed de ruimte niet.

Verschillende stijlen in een laagpolig vloerkleed

De laagpolige vloerkleden van home24 passen in iedere interieurstijl. Kies bij een Scandinavische inrichting bijvoorbeeld voor een laagpolig wollen vloerkleed. Dit kan bijvoorbeeld een plat geknoopt wollen tapijt zijn. Of kies voor een luxere uitstraling een viscose kleed met een zijdezachte glans. Ben je meer een liefhebber van een retro inrichting? Ook dan heb je volop keuze uit laagpolige vloerkleden bij home24. 

Bovendien is een laagpolig vloerkleed in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar, van natuurlijk groen tot klassiek bordeauxrood. Combineer het tapijt onder de eettafel met een laagpolig vloerkleed onder de loungebank in dezelfde stijl. Dit zorgt voor een mooi geheel in de woonkamer. Kies daarnaast voor gordijnen in dezelfde kleur en je inrichting is compleet.

Het zijn echter niet alleen de afmetingen en de kleur die de sfeer van laagpolige vloerkleden bepaalt. Wanneer je kiest voor een laagpolig vloerkleed van bepaalde origine of materialen, geef je ook een eigen karakter aan je kamer. Dit kun je bijvoorbeeld doen door Marokkaanse Berber tapijten of Afghaanse vloerkleden neer te leggen. Zeker als je je interieur een bohemien uitstraling wilt geven, komen zulke kleden prachtig tot hun recht. Voor een zomerse sfeer in huis, kies je voor katoenen kleden in lichte kleuren. Bovendien zijn deze tapijten ideaal bij de inrichting van de kinderkamer. Laagpolige kleden zijn gemakkelijk in onderhoud en pluizen niet.

Een complete inrichting met laagpolige vloerkleden

Een laagpolig tapijt is de basis voor je inrichting. Met dit als uitgangspunt wordt de verdere inrichting van je woonkamer een stuk eenvoudiger. Je stemt de overige accessoires ook af op de kleur of de stijl van het laagpolig kleed. En daar hoort de verlichting natuurlijk ook bij. Want net als de warmte van een vloerkleed, draagt de juiste verlichting ook bij aan de sfeer in je huis. Maar niet alleen in de woonkamer heb je behoefte aan een warme sfeer. Ook de badkamer is een ruimte waar je een zachte ondergrond kunt gebruiken. Kijk daarom ook eens bij de badmatten uit ons assortiment. Deze hebben allerlei verschillende moderne en klassieke designs. Bovendien zijn ze verkrijgbaar als laagpolig vloerkleed, waardoor ze praktisch zijn in het gebruik.

Kortom, met een laagpolig tapijt geef je een hele eigen identiteit aan je inrichting. En bij home24 kies je met gemak een tapijt dat je afstemt op de ruimte waar het komt te liggen. Of het nu voor de slaapkamer, woonkamer of op het balkon is.
Klanten beoordelen home24 met 4,1 van de 5 sterren

gebasseerd op 4,119 reviews.

Download nu de home24-app


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing. Je kunt je cookie-instellingen hier wijzigen.