Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt Home24 gebruik van cookies

Ik ga akkoord
30 dagen retourrecht
Gratis verzending & retourneren
Veel producten met 40% korting

BetaalmogelijkhedeniDEAL

Bij Home24 kunt u betalen met de meest gebruikte online betaaloptie van Nederland.
Veilig, makkelijk en snel. Bij het afwikkelen van een betaling met iDEAL wordt u doorgestuurd naar de pagina van uw eigen bank. Hier kunt u vervolgens inloggen met de gegevens die u van uw bank gekregen hebt en uw betaling autoriseren. Wanneer de betaling gelukt is krijgt u een bevestiging van uw bank. Hierna wordt u weer terug gestuurd naar de pagina van Home24.


Creditcard

Bij ons kunt u eenvoudig met een creditcard betalen. Wij accepteren MasterCard, Visa en American Express. Indien u met creditcard koopt, volgt er eerst een (vooraf geautoriseerde) reservering van het aankoopbedrag bij de afsluiting van de bestelling. Uw creditcard wordt belast binnen 14 dagen wanneer u bij ons een bestelling plaatst. Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij uw persoonlijke gegevens en bankgegevens zeer vertrouwelijk behandelen. Home24 voldoet aan hoge veiligheidsvoorschriften en stelt uw aankoop daarmee veilig.


PayPal

Bij Home24 kunt u ook via PayPal betalen. PayPal is een wereldwijde online betaalservice en biedt u uitstekende service en veiligheid voor online-betalingen en is zeer vergelijkbaar met iDEAL. Het is gratis om een PayPal-rekening te openen. Het werkt als volgt:

Heeft u bij de betaalmethode voor PayPal gekozen, dan wordt u na het afsluiten van de bestelling direct doorgestuurd naar onze betaalpagina bij PayPal. Indien u al aangemeld bent bij PayPal kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Als u nieuw bent bij PayPal kunt u zich ook als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.

Zodra u ingelogd bent bij PayPal krijgt u het bedrag van uw aankoop te zien en het adres waarnaar uw bestelling verstuurd wordt. Wanneer deze gegevens correct zijn, klikt u op 'nu betalen'. Uw betaling wordt daarna via PayPal verwerkt.

U kunt ook via iDEAL met PayPal betalen: u kunt uw PayPalrekening opladen via iDEAL. Via Money2 kunt u meteen aan de slag. Hoe werkt dit? Via Money2 kunt u met iDEAL eenvoudig een nieuwe PayPal-rekening openen en deze direct koppelen met uw eigen bankrekening. Hierna kunt u meteen online betalen.
U kunt met Money2 veilig geld toevoegen aan uw PayPalrekening met iDEAL. Login met uw PayPal-rekening en voeg met iDEAL direct geld toe aan deze rekening. Binnen enkele minuten staat het bedrag op uw PayPal-rekening saldo bijgeschreven. Voor deze dienst worden geen kosten berekend.

Voor meer informatie over PayPal, zie PayPal.nl.


Mocht u vragen of opmerkingen hebben over het betalen van uw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via ons contactformulier.


Terug naar veelgestelde vragen