home24 - Meubles online kopen
5 resultaten voor

DierenhuidenKies warmte en sfeer met een vloerkleed van leer

Dierenhuiden geven je woon- of slaapkamer net dat beetje meer charme. Een leren kleed op de vloer is comfortabel en staat mooi. En zo'n kleed is ook verbazend gemakkelijk in onderhoud. Natuurlijke materialen geven een huis meer sfeer en passen in elk interieur. Of je nu kiest voor een stoere koeienhuid op de vloer of een warme schapenvacht over de bank, je kamer wordt gelijk warmer. Je kan kiezen uit huiden in hun natuurlijke vorm, maar ook een leren kleed in een modern design en strakkere vormen. Een schapenvacht op je bank of bed is niet alleen mooi, maar geeft letterlijk warmte. Natuurlijke huiden zijn ook nog eens gemakkelijk in onderhoud en slijtvast.

Een leren kleed geeft natuurlijke warmte

Een kale vloer is precies wat het woord zegt, kaal. En geeft daarom al snel een kille sfeer in huis. Een kleed op de vloer zorgt alleen al door de aanblik voor een warm gevoel. En als je kiest voor een natuurlijk product zoals een koeienhuid geeft dat je vloer een extra mooie uitstraling. Bovendien past een vloerkleed van leer naadloos in elke inrichting. Vachten zijn van nature bedoeld om warmte te bewaren. De combinatie van leer en haren zorgt ervoor dat elk kleed warmte vasthoud door de lucht tussen de haren te bewaren. Een koeienkleed voelt daarom ook altijd behaaglijk aan, niet te warm, niet te koud. Wie zijn voeten op een vacht zet, houdt bijna altijd warme voeten. En wie op een bank gaat zitten waar een schapenvacht onder ligt, heeft het zelden koud. Comfort voor iedereen, of het nu zomer of winter is

Dierenhuid is simpel in onderhoud

Kleden van katoen of kunststoffen zijn mooi. Maar het onderhoud, vooral het schoonhouden ervan, kost veel tijd. Vuil trekt in de materialen, kleuren vervagen, stof hoopt zich ook tussen de vezels op. Bovendien slijten veel kleden snel. Dierenhuiden hebben dat bezwaar niet. Zand of vuil dat tussen de haren komt, is er snel en gemakkelijk uit te krijgen met de stofzuiger. Soms is een borstelbeurt al voldoende. Heel af en toe is het goed om de koeienhuid of schapenvacht even te luchten en hem buiten over een waslijn of over een stoel te leggen. En een koeienhuid-vloerkleed of schapenvacht verliest zijn kleur en uitstraling niet, zelfs na jaren intensief gebruik.

Slijtvast leren kleed

Katoen en polyester slijten, de draden worden dun en na verloop van tijd kun je het kleed weggooien. Een dierenhuid is van leer, een oersterk materiaal dat amper slijtage kent. Bovendien behoudt een dierenhuid zijn, meestal wat grillige, vorm. Zelfs als de randjes hier en daar wat dunner worden, blijft het kleed een mooie uitstraling houden. Elk dierenkleed verliest in de loop van de tijd wel wat haren. Maar voordat er daadwerkelijk loopplekken of kale plekken ontstaan, zijn er al jaren voorbij. Daarmee kies je niet alleen voor natuurlijk, maar ook voor duurzaam. Je kleed gaat jaren mee.

Vloerkleed van leer voor elk interieur

Heb je een moderne, strakke inrichting met staal en strakke vormen? Of heb je juist gekozen voor vintage, met natuurlijke materialen en hout? Ook in een klassiek interieur past een koeienkleed wonderwel. De vorm, textuur en kleuren gaan nooit vervelen. Of het kleed nu een prominente plaats in je woonkamer krijgt, voor warme voeten zorgt in je slaapkamer of een stoel net dat beetje extra geeft, het komt overal tot zijn recht. Dierenhuiden zijn natuurlijk en elk kleed is daarom uniek. Zowel in vorm, grootte als stijl. Juist door die natuurlijke verscheidenheid verveelt een leren kleed ook nooit. Het past het zich voor je gevoel aan aan elke omgeving. Dierenhuiden zijn er van klein tot groot en ook verwerkt tot een meer rechthoekig formaat. Voor elke ruimte kun je bij home24 wel een passend kleed vinden.
Klanten beoordelen home24 met 4,1 van de 5 sterren

gebasseerd op 4,119 reviews.

Download nu de home24-app


Alle prijzen zijn in euro's (€), inclusief BTW, maar exlusief verzendkosten.
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing. Je kunt je cookie-instellingen hier wijzigen.