Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt Home24 gebruik van cookies

Ik ga akkoord
30 dagen retourrecht
Gratis verzending & retourneren
Veel producten met 40% korting

Voorwaarden deelname winactie “XL-bank vrije trap”


Home24 GmbH (hierna “Home24”) organiseert van 04-06 tot 26-06-2014 (hierna “looptijd actie”) de winactie “XL-bank vrije trap“ (hierna “winactie”). Voor deze winactie gelden de volgende voorwaarden:

Doel van de actie „XL-bank vrije trap”

In het geval dat het Nederlandse team het WK-voetbal in Brazilië wint (hierna “winst”), restitueert Home24 aan alle klanten die gedurende de looptijd van de winactie de “XL-bank vrije trap” op www.home24.nl hebben aangekocht de volledige aankoopprijs.

Deelname

Deelname aan de winactie geschiedt automatisch bij aankoop van een „XL-bank vrije trap“ gedurende de looptijd van de winactie. Iedere deelnemer is bij deelname aan de winactie beperkt tot het verkrijgen van één “XL-bank vrije trap”. Dubbele deelname van één klant is uitgesloten. In het geval van winst wordt de deelnemer hiervan per e-mail op de hoogte gebracht en over de terugbetaling van de aankoopprijs geïnformeerd. De winactie beperkt zich tot Nederland.

Deelnemer

Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar. Voor deelname aan deze winactie is het absoluut noodzakelijk dat de persoonsgegevens op waarheid berusten. Medewerkers van Home24, verbonden ondernemingen en partners binnen deze winactie, zowel als verwanten van de voorgenoemde groepen, zijn van deelname uitgesloten. Home24 is bevoegd individuen van deelname uit te sluiten, op gerechtmatigde grond, zoals bijvoorbeeld bij schending van de voorwaarden van de winactie of wanneer er sprake is van dubbele deelname.

Wijzigingen voorwaarden deelname; beëindigen van de actie

Home24 behoudt het recht om de voorwaarden voor deelname aan de actie te wijzigen en de actie op gewichtige grond, zonder aankondiging te beëindigen of te onderbreken. De actie eindigt bovendien automatisch bij uitverkoop van “XL-bank vrije trap”.

Gegevensbescherming

Door middel van deelname aan de winactie verklaart de deelnemer expliciet ermee akkoord te gaan dat Home24 de daarvoor benodigde gegevens tijdens de looptijd van de actie mag opslaan, gebruiken en verwerken. Toestemming hiervoor kan te allen tijde teruggetrokken worden.

Uitsluiting vrijwillig teruggaverecht tot 30 dagen na ontvangst van de producten

Het vrijwillig teruggaverecht tot 30 dagen na ontvangst van de producten van de Algemene Voorwaarden van Home24, is niet van toepassing op deze winactie.Klantenservice
Klantenservice

Heb je een vraag?

Vraag stellen