Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt Home24 gebruik van cookies

Ik ga akkoord
30 dagen retourrecht
Gratis verzending & retourneren
Veel producten met 40% korting

Eetkamerset Graz met tafel Salzburg

Nu beoordelen
met zitkussens
loading

Productdetails

Productdetails
Merk:
Meer van
Details materiaal:Massief beukenhout
Details kleur:Houtkleurig
Artikel-nr.:M-SW-ESE-GRA-102

van HOLTA Massivmöbel van massief hout

Bij Home24 profiteer je van hoogwaardige meubels en € 0 verzendkosten. Wacht dus niet langer en laat van HOLTA Massivmöbel comfortabel thuisbezorgen. Is gemaakt van massief hout. HOLTA Massivmöbel biedt klassieke producten voor verschillende woonruimtes. Tegelijk doe je iets goeds voor de natuur met de milieuvriendelijke meubels. Zoek je bovendien nog iets voor de woonruimte? In het assortiment aan woonaccessoires wachten mooie spullen op je.

Levering & verzending
Levertijd: 6 weken
Levering tot in de woning
Dit meubel wordt door een meubeltransportbedrijf afgeleverd. Dit houdt het volgende in:
  • Levering op afspraak: het meubeltransportbedrijf stuurt de avond voor de aflevering een email met een aankondiging van de levering. Mocht dit moment je niet schikken dan kan je met een enkel telefoontje het levermoment wijzigen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je het meubelstuk persoonlijk in ontvangst kunt nemen.
  • Tweede leveringspoging: het kan gebeuren dat je onverhoopt niet in de gelegenheid bent om de levering in ontvangst te nemen. In dat geval neemt het transportbedrijf een tweede maal contact met je op om een nieuwe afspraak te maken.
  • Levering door professionals: je hoeft niet te helpen bij het uitladen van de goederen. De leverancier brengt je bestelling in de gewenste kamer.
  • Levering, voldoende plaats: de leverancier zet de artikelen neer op een door jou gekozen plek in huis. Maak van tevoren alsjeblieft voldoende ruimte vrij om de te leveren goederen gemakkelijk op de gewenste plek te kunnen laten plaatsen. Wanneer je twijfelt, kun je ons bellen om naar de verpakkingsmaat te informeren. Onze transporteur levert niet met een meubellift.
  • Levering op de Waddeneilanden: Op de Waddeneilanden leveren wij slechts tot aan de voordeur. Helaas kunnen wij hier niet tot in de gewenste kamer leveren.

Klantenmeningen

- Er zijn nog geen klantenmeningen beschikbaar.
Klantenservice
Klantenservice

Heb je een vraag?

Vraag stellen